dilluns, 9 de desembre del 2013

PREZI VS. POWER POINT

http://prezi.com/

INTRODUCCIÓ

Reconec que fins fa uns dos anys, no havia sentit parlar mai del programa anomenat "Prezi".
Cada cop que veia una exposició d'algun company i aquesta estava treballada amb Prezi, quedava molt sobtat i el primer que pensava era que seria molt difícil d'utilitzar, acostumat sempre a utilitzar el Power Point.
Després de que el nostre professor de GITIC Jorge Coderch ens ensenyés a utilitzar-lo durant tres classes, vaig poder aprendre a fer-lo servir, i quina millor manera de posar-ho en pràctica que en l'exposició de Identitat i Territori?
Prezi és un programa de presentacions per explorar i compartir idees basat en la informàtica en núvol. Què vol dir aquest terme?
Vol dir que el projecte queda emmagatzemat a internet, i hi pots accedir per mitjà d'un enllaç o entrant amb usuari i contrasenya a la teva conta personal.

REFLEXIÓ

Les presentacions amb Prezi ofereixen al públic un mecanisme molt més dinàmic, amb zooms i moviments per tota la 'làmina' de treball.
Podem crear una presentació des de zero (en blanc) o utilitzar una plantilla de les que ens proporciona el programa, relacionant el fons de la presentació amb la temàtica de la exposició.

En aquesta presentació, és realitza el paral·lelisme entre els passos a seguir per realitzar un projecte des del principi amb el cos d'un arbre.


AMPLIACIÓ 

Considero que en el moment que les escoles comencin a implantar el programa Prezi per treballar amb els nens, els Power Point quedaran en l'oblit i es veuran forçats a modernitzar-se i a afegir noves eines, ja que a dia d'avui, Prezi ofereix un ventall de possibilitats més gran a l'hora de treballar.
Per finalitzar, us deixo la presentació realitzada pel Marc Cànovas i per mi amb Prezi per al treball d'Identitat i Territori, que parlava sobre els prejudicis i el racisme. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada